Opatření ke COVID-19 platná od 19.10.2020

Zde je přehled nových opatření kliniky, která platí od pondělí 19. 10. až do odvolání. Chirurgické zákroky probíhají nadále dle plánu.

Vážení klienti kliniky,
 
 Jelikož musíme za každou cenu zabránit šíření infekce mezi personálem kliniky, abychom mohli i v příštích týdnech a měsících poskytovat plnohodnotné veterinární služby, jsme nuceni zavádět následující zpřísněná opatření. Tato opatření platí od pondělí 19.10. do odvolání. Chirurgické zákroky probíhají nadále dle plánu, pakliže neonemocní členové chirurgického týmu. Prosíme klienty o pochopení a součinnost.

  1. V případě zdravotních potíží Vašeho mazlíčka, prosíme nahlaste Vaši plánovanou návštěvu telefonicky. Pokud není možné Vám nabídnout termín, dá Vám recepce instrukce, kdy je nejvhodnější na kliniku dorazit.

    Telefon: 722 400 420 nebo 485 102 277
     
  2. Vstup na kliniku je možný pouze s řádně nasazeným respirátorem typu FFP2
  3. Vyšetření zvířat probíhá v ordinaci bez přítomnosti majitele, pokud se lékař nerozhodne jinak.
  4. Prosíme, aby na kliniku chodila k předání/vyzvednutí zvířete pouze jedna oprávněná osoba. 
  5. Nezvladatelná a agresivní zvířata prosím hlaste předem, aby bylo možné individuální řešení.


Ve venkovních prostorách kliniky dodržujte prosíme maximální odstup od ostatních klientů, respirátory jsou povinné ve všech prostorách kliniky.

Žádáme vás tímto o striktní respektování nastavených pravidel. Rádi bychom zajistili i v těchto nelehkých dobách plnohodnotnou zdravotní péči pro Vaše zvířata. Pokud budou tato pravidla respektována a dodržována, je větší šance, že to bude v příštích týdnech dále možné. Děkujeme a přejeme Vám i vašim mazlíčkům pevné zdraví.

 

Další články

  • Hledáme nové kolegy

    Do našeho týmu hledáme nové kolegy na pozici veterinární lékař/lékařka

  • Výhody a nevýhody kastrace

    Váháte, jestli je kastrace to nejlepší, co můžete udělat? Nebo bylo lepší nechat vašeho pejska (fenku) tak jak ho příroda stvořila? Zvažte nejdříve některá pozitiva i negativa, které kastrace přináší.

KDE NÁS NAJDETE?

 Veterinární klinika NISA
Na Zápraží 390/1
460 01 Liberec 3